Vanaf 9 juni opnieuw coronaproof geopend!
+32 (0)3 775 86 23

Groepen

Escape Hotel Beveren is de ideale teambuilding om als groep te ervaren! Zijn jullie collega’s, vrienden, familie of vieren jullie een vrijgezellen feest? Dit is de activiteit om elkaar beter te leren kennen. Zijn jullie met meer als 14 personen? Geen nood, door onze combinatiepakketten en tal van andere activiteiten zoals workshops is het altijd mogelijk om in verschillende groepen deel te nemen en zo de full experience te ervaren!

Vrijgezellen

Verjaardag

Teambuilding

Familie uitstap

Escape & Meet

Eerst tijd voor het “serieuze werk”? Combineer onze escaperoom met een vergadering in een van onze 14 vergaderzalen. Met onze multifunctionele vergaderfaciliteiten zorgt ons Salesteam ervoor dat uw vergadering met teambuilding een succes wordt!

Neem contact op

Sushiworkshop & Escape

This is how we roll! Tijdens deze 1 uur durende sushiworkshop leer je de kneepjes van het vak en rol je jouw eigen sushi creaties. Uiteraard hoort proeven hier ook bij!

Neem contact op

Cocktailworkshop & Escape

Shake it like a pro! Wie maakt de lekkerste cocktails? Tijdens deze 1 uur durende cocktailworkshop krijg je de beste tips & tricks van onze bartenders. Wie zorgt voor de ideale mix?

Neem contact op

Jouw formule op maat!

Opzoek naar iets anders? Ons Sales team staat voor je klaar om een formule uit te werken naar jouw wensen. Alles is mogelijk!

Neem contact op

Ontdek onze escape rooms

Room 666

Notre Piccolo garde la réception pendant que vous résolvez le mystère dans cette chambre. Cette chambre d’hôtel est pleine de secrets…

Ontdek hier

The Office

Découvrez le secret de notre famille Van der Valk.
De nombreuses surprises impressionnantes se passent dans le bureau du directeur…

Ontdek hier