Boek nu jouw ultieme escape ervaring!
+32 (0)3 775 86 23

De escape rooms

Welkom in het ultieme Escape Hotel van het Waasland! Waan je in de oude “Motel Beveren” sfeer en ontdek onze verschillende rooms met elk hun eigen verhaal. Wil je uit een mysterieuze hotelkamer ontsnappen? Of liever de raadsels oplossen in het kantoor van onze directeur? Onze piccolo zorgt alvast voor een verrassend onthaal!

Onze prijzen 

2 personen : € 90
3 personen : €100
4 personen : € 110
5 personen : € 120
6 personen : € 130
7 personen: € 140
8 personen: € 150

Room 666

Onze Picollo bewaakt de receptie terwijl jullie het mysterie in deze kamer oplossen. Deze atypische hotelkamer zit boordevol geheimen. De hotelgast is alvast spoorloos verdwenen… Durf jij de uitdaging aan gaan?

2 – 6 personen
60 minuten
Vanaf € 22,50 per persoon
Reserveer nu

The Office

Ontdek het geheim van de Van der Valk Familie. Ontcijfer verschillende codes en maak als team de puzzel naar de uitweg! In het kantoor van de directeur gebeuren tal van verrassingen… Bovendien biedt “The Office” voldoende escape uitdaging voor jong & oud! Ideaal als uitje met familie, collega’s of vrienden.

2 – 8 personen
60 minuten
Vanaf €22,50 per persoon
Reserveer nu

Versterk jouw escape ervaring

Naast twee escaperooms beschikt Van der Valk Hotel Beveren ook over tal van andere faciliteiten. Combineer jouw escape ervaring met een bezoek in een van onze drie restaurants of maak jouw ervaring compleet met een interactieve sushi- of cocktailworkshop. Bij ons kan het allemaal!