Vanaf 9 juni opnieuw coronaproof geopend!
+32 (0)3 775 86 23

Veelgestelde vragen

Algemeen
Hoe kan ik de escape room reserveren?

Dit doet u best online via onze reservatiemodule: link nog toevoegen Voor verdere vragen staan wij steeds tot uw dienst via 03 775 86 23 of info@hotelbeveren.be

Kan ik achteraf betalen?

Neen, wij accepteren enkel online betalingen.

Wat moet ik doen als de groepsgrootte wijzigt?

Gelieve rechtstreeks met ons contact op te nemen via 03 775 86 23 of info@hotelbeveren.be

Wat is de minimumleeftijd om mee te mogen doen?

Voor deelname aan Escape Hotel Beveren hanteren wij een minimale leeftijd van 12 jaar. Kinderen vanaf 9 jaar zijn ook welkom, maar dit enkel onder begeleiding van hun ouders, echter zal hun bijdrage door de moeilijkheidsgraad misschien beperkt zijn.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze annuleringsvoorwaarden. Deze kan u terugvinden onderaan aan onze website.

Het spel
Hoe lang duurt een spel? Hoe lang op voorhand moeten we er zijn?

De maximum spelduur is 60 minuten. Hoe sneller u de raadsels oplost, hoe sneller u de escaperoom kan verlaten. Wij vragen u een kwartier op voorhand zich aan te melden aan onze receptie.

Is er een minimum/maximumaantal spelers?

Onze beide escaperooms kunnen worden gespeeld met minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers. Uiteraard kan u wel beide escaperooms tegelijk reserveren.

Is een mobiele telefoon toegestaan?

Om 100 % te gaan voor een ultieme escaperoom ervaring, weigeren wij mobiele telefoons tijdens het spel. Deze kunnen opgeborgen worden in de voorziene lockers.

Kan ik mijn waardevolle spullen opbergen?

Jassen, handtassen, mobiele telefoons en dergelijke kunnen achtergelaten worden in onze kluisjes voorzien aan de escaperoom ingang.

Is de escaperoom rolstoel toegankelijk?

Neen, onze excuses voor dit ongemak.

Kan ik de escape room spelen, ook al ben ik claustrofobisch?

Wij begrijpen jouw bezorgdheid! Heeft iemand last van claustrofobie? Dan toont onze gamemaster op voorhand de escaperoom aan die persoon. Indien er tijdens het spel toch iets fout gaat is onze gamemaster altijd aanwezig. Ook zijn de deuren nooit op slot, je kunt er dus altijd uit.

Ik ben zwanger, kan ik meedoen aan de escaperoom?

Ja, dit is geen probleem!

Kan ik de escaperoom vroegtijdig verlaten?

Dit is geen probleem! Hiervoor hanteren wij het codewoord “EXIT”. Wanneer het u allemaal even te veel wordt kan u via onze camera’s communiceren met onze gamemaster die ervoor zal zorgen dat u de escaperoom kan verlaten.

Ikzelf of vrienden, spreken geen Nederlands, kunnen wij deelnemen?

Ja, wij kunnen ook een Engelse versie van het spel voorzien. Gelieve dit steeds door te geven bij uw reservatie.

Coronamaatregelen
Welke maatregelen nemen wij om jullie in alle veiligheid te ontvangen?

- Zeep, desinfecterende handgels en maskers staan ter beschikking van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. - Dagelijks is er een extra schoonmaakronde voorzien. Tussen elk spel wordt de escape room gedesinfecteerd. - Onze ruime tijdslots zorgen ervoor dat je het vorige en volgende team niet zal tegenkomen. - We houden het aantal teams dat tegelijkertijd in de wachtruimte aanwezig is beperkt.

Wat wordt er van mij verwacht tijdens mijn bezoek?

- Respecteer de veiligheidsafstand van 1,5 meter tussen jezelf en onze medewerkers of mensen van een andere groep. - Zorg ervoor dat je boeking op voorhand online betaald is. Om zo veel mogelijk contact te vermijden vragen wij om ter plaatse enkel elektronisch te betalen. - Was of desinfecteer je handen voor en na een escape room. Zeep en handgel zijn ter beschikking. - Neem je mondmasker mee en draag het. Dit is niet verplicht tijdens het spel als jullie onder hetzelfde dak wonen. - Je komt spelen met je huisgenoten of je ‘uitgebreide bubbel‘. - Kom niet naar Escape Hotel Beveren indien u zich niet goed voelt.