Vanaf 9 juni opnieuw coronaproof geopend!
+32 (0)3 775 86 23

Combinaties

Voor of na jouw escape ervaring genieten van onze culinaire mogelijkheden? Hotel Beveren telt vier restaurants met elk hun eigen keuken en typische karakter. Kiest u om à la carte te dineren in ons Restaurant Nest of  OZZO Sushi & Oriental of gaat u voor een van onderstaande combinatiepakketten? Aan jou de keuze!

Breakfast & Escape

De ideale start van de dag, geniet van ons ontbijtbuffet of ontbijtformules en krijg een echte energie boost om de escape raadsels op te lossen!

Meer informatie

Apero & Escape

Combineer jouw bezoek aan ons Escape Hotel met een heerlijk glaasje cava & een hapje in ons Restaurant Nest. Cheers!

Meer informatie

Brunch & Escape

Genieten op zondag van onze Live Cooking Brunch met tal van lekkernijen. Alles wordt live voor u klaargemaakt, een uitgebreid buffet met voor ieder wat wils!

Meer informatie

Live cooking & Escape

Op vrijdag en zondag kan je aanschuiven aan ons uniek Live Cooking dinerbuffet. Zowel ons voor-, hoofd- als dessertbuffet zal u verrassen!

Meer informatie

OZZO & Escape

Bezoek ons Escape hotel en combineer jouw ervaring met een heerlijk diner bij OZZO Sushi & Oriental. Beleef een culinaire reis door Azië en ontdek al het lekkers dat onze OZZO te bieden heeft.

Meer informatie

Nest & Escape

Laat je voor of na jouw escape experience gastronomisch verwennen in ons Restaurant Nest. Je bent hier van harte welkom voor elke gelegenheid: een lekker ontbijt, ontspannende lunch, een heerlijk diner of cocktail. Op onze menukaart is er voor ieder wat wils!

Meer informatie

Jardin lazy breakfast & escape

Kom elke zaterdag en zondag terecht onze Jardin voor onze lazy & cosy breakfast!

Meer informatie

Vrijgezellenfeest of teambuilding?

Wanneer je een vrijgezellenfeest of teambuilding organiseert, ga je steeds opzoek naar iets dat onvergetelijke momenten oplevert. Ons Escape Hotel met combinatieformules is hét ideale uitje om je rot te amuseren!
Bekijk ons aanbod & beleef een leuke dag!