Gesloten wegens de COVID-19 maatregelen
+32 (0)3 775 86 23

Combinaties

Voor of na jouw escape ervaring genieten van onze culinaire mogelijkheden? Hotel Beveren telt drie restaurants met elk hun eigen keuken en typische karakter. Kiest u om à la carte te dineren in ons Restaurant Nest of  OZZO Sushi & Oriental of gaat u voor een van onderstaande combinatiepakketten? Aan jou de keuze!

Breakfast & Escape

De ideale start van de dag, geniet van ons ontbijtbuffet en krijg een echte energie boost om de escape raadsels op te lossen!

Meer informatie

Apero & Escape

Combineer jouw bezoek aan ons Escape Hotel met een heerlijk glaasje cava & een hapje in ons Restaurant Nest. Cheers!

Meer informatie

Brunch & Escape

Genieten op zondag van onze Live Cooking Brunch met tal van lekkernijen. Alles wordt live voor u klaargemaakt, een uitgebreid buffet met voor ieder wat wils!

Meer informatie

Dinerbuffet & Escape

Op zowel vrijdag als zondagavond kan je aanschuiven aan ons uniek Live Cooking dinerbuffet. Zowel ons voor-, hoofd- als dessertbuffet zal u verrassen!

Meer informatie

Cocktailworkshop & Escape

Shake it like a pro! Wie maakt de lekkerste cocktails? Tijdens deze 1 uur durende cocktailworkshop krijg je de beste tips & tricks van onze bartenders. Wie zorgt voor de ideale mix?

Meer informatie

Sushiworkshop & Escape

This is how we roll! Tijdens deze 1 uur durende sushiworkshop leer je de kneepjes van het vak en rol je jouw eigen sushi creaties. Uiteraard hoort proeven hier ook bij!

Meer informatie

Winter BBQ & Escape

Van 31 oktober tot en met 1 maart openen wij een gezellige winterchalet op het grasplein aan het hotel. Onze winterbar is zeker een bezoekje waard! Elke zaterdag kan je dan ook genieten van onze unieke Winter BBQ formule!

Meer informatie

OZZO & Escape

Bezoek ons Escape hotel en combineer jouw ervaring met een heerlijk diner bij OZZO Sushi & Oriental. Beleef een culinaire reis door Azië en ontdek al het lekkers dat onze OZZO te bieden heeft.

Meer informatie

Nest & Escape

Laat je voor of na jouw escape experience gastronomisch verwennen in ons Restaurant Nest. Je bent hier van harte welkom voor elke gelegenheid: een lekker ontbijt, ontspannende lunch, een heerlijk diner of cocktail. Op onze menukaart is er voor ieder wat wils!

Meer informatie

Vrijgezellenfeest of teambuilding?

Wanneer je een vrijgezellenfeest of teambuilding organiseert, ga je steeds opzoek naar iets dat onvergetelijke momenten oplevert. Ons Escape Hotel met combinatieformules is hét ideale uitje om je rot te amuseren!
Bekijk ons aanbod & beleef een leuke dag!